Romkom verschenen

Boek achttien sinds 2013 is online wereldwijd en bij de lokale boekhandel bestelbaar!

Online is het boek niet alleen bestelbaar, het is ook in te zien: de eerste zeventien pagina’s kunnen gratis gelezen worden, zodat men alvast een idee krijgt, en dat is bijvoorbeeld hier het geval door op het afgebeelde omslag te klikken:
https://www.paagman.nl/product/74415330/romkom-door-martin-de-jong

Evenals de vorige werken verscheen Romkom via De Nieuwe Boekhandel van Monique Burger, en met een omslag van Irene Mulder, dat voor deze gelegenheid extra romantisch uitpakte. 164 pagina’s, ISBN 9789403605128.

Zie voor uitgebreide achtergrondinformatie (wanneer er aan het boek gewerkt werd, welke muziek daarbij gehoord werd en wat de verbanden met de andere in Buisdorp spelende romans zijn) de knop Romkom hierboven, het vinkje daaraan wijst de richting.

 

techniek: Maarten van der Peet