Buisdorp.com 3.0 live!

Mijn boeken zouden zonder de omslagen van Irene Mulder niet om aan te zien zijn, zonder Maarten van der Peet zou mijn aanwezigheid op het internet ver te zoeken zijn. Het is meermaals voorgekomen dat de provider mij inpeperde dat de Joomlaversie die gebruikt werd onhoudbaar geworden was, en terwijl ik dan niet meer wilde leven loste Maarten dat binnen de kortste keren met grote kennis van zaken op. Eind vorig jaar heeft hij toen het leed niet te overzien leek Joomla vervangen door WordPress, en van de week verzorgde hij in huiselijke kring een minicursus in het werken daarmee. Om een indruk te geven van zijn didactische kwaliteiten: op school hield ik op met luisteren zodra de leerkracht iets begon uit te leggen, na de heldere instructie van Maarten heb ik in twee dagen tijd alles wat nu op de site staat erop gekregen. Buisdorp.com is dankzij deze deskundige toeverlaat weer toekomstbestendig!

techniek: Maarten van der Peet